Linija za sečenje i odlamanje: LLS Y 3300

lls y 3300

Opis i namena

Linija za sečenje i odlamanje stakla: LLS Y 3300 se koristi za automatsko sečenje i odlamanje ravnog stakla po Y osi i obezbeđuje visoku produktivnost. Sastoji se od Hranilice: HSSK 4, Automatskog stola za sečenje stakla: CNCSS 2550 TPB, transportnog stola, Y lomača, drugog transportnog stola i stola za odlamanje.

Staklo se pomoću hranilice sa kraksne obara u horizontalan položaj i prebacuje na automatski sto na kojem se vrši sečenje stakla. Zbog konstrukcije linije, softver za optimizaciju nalaže da rez po Y osi uvek mora da bude po celoj širini table.

Nakon sečenja tabla se u celosti pomoću sistema traka prebacuje na prvi transportni sto, koji dovodi liniju reza na Y lomač, kojim se vrši lomljenje. Operater poziva finalne komade stakla nožnim mikroprekidačem koji se transferuju od Y lomača, preko drugog transportnog stola do stola za odlamanje. Na ovom stolu operater ručno odlama rezove po X osi i bortnu. Ciklus se ponavlja do poslednjeg isečenog staklenog panela.

U međuvremenu, hranilica je odmah po oslobađanju pripremila sledeću tablu i čeka da se sto za sečenje oslobodi. Odabir sledeće table može biti automatski, kao rezultat softverske optimizacije ili manuelni. Hranilica, sto i ostatak linije su sinhronizovani, softverom i sistemom senzora, tako da nema "praznog hoda".

Tehničke karakteristike LLS Y 3300
Model stola CNCSS 2550 TPB
Maksimalne dimenzije table (mm) 3300x2550
Minimalne dimenzije zadatog komada (mm) 350x200
Maksimalna brzina sečenja (m/min) 150
Maksimalna brzina brušenja (m/min) 75
Širina obrušenog traga (mm) 20
Brusni alat Standardni disk Ø200/Ø76 x 20mm
Sečenje nepravilnih oblika (krug, elipsa ...) ne
Brušenje nepravilnih oblika (krug, elipsa ...) ne
Sistem transporta trakama da
Sistem grajfera da
Automatsko referisanje laserom da
"Vazdušni jastuk" da
Broj kraksni 4
Režim rada hranilice automatski i manuelni
Ukupna dužina (mm) 22100
Ukupna širina (mm) 4600
Snaga (kW) 15

Video