Automatski sto za sečenje stakla: CNCSS 2400 MNB

SKU: CNC2400MNB

€ 1.00

Cena uključuje porez u iznosu od 20%.

Cena bez poreza € 0.83 .

Proizvod je na stanju i dostupan za kupovinu .

Deklaracija

Tehničke karakteristike
CNC 2400 MPB
Maksimalne dimenzije table (mm)
3210x2400
Maksimalna brzina sečenja (m/min)
150
Maksimalna brzina brušenja (m/min)
100
Brusni alat
​ ​​ ​ Ø20mm ili četkica
Sečenje nepravilnih oblika (krug, elipsa ...) 
da
Brušenje nepravilnih oblika (krug, elipsa ...)
da
Hidraulično podizanje radne površine
da
Automatsko referisanje laserom
da
Lomači
2+1
"Vazdušni jastuk"
da
Antizvučna zaštita
da
Ukupna dužina (mm)
3920
Ukupna širina (mm)
2980
Snaga (sa/bez uključenog grejača) (kW)
10


Više Informacija

Automatski sto za sečenje stakla: CNC 2400 MNB poseduje masivnu i čvrstu čeličnu konstrukciju što ga čini otpornim na vibracije. Zahvaljujući kvalitetnim komponentama linearnih tehnologija omogućena je visoka preciznost i dugotrajnost. Radna površina stola izrađena je od drvenih panela otpornih na vlagu i presvučena specijalnim sintetičkim materijalima sa poboljšanom otpornošću na habanje. Poseduje ventilator putem kojeg se formira "vazdušni jastuk" koji omogućava laku manipulaciju staklenom tablom ili isečenim komadima na radnoj površini. Most i glava stola su izrađeni od aluminijuma kako bi se smanjila masa i postizali maksimalni momenti ubrzanja. Pozicioniranje glave u nultu tačku je automatsko putem lasera.

Automatski sto za sečenje stakla: CNC 2400 MNB poseduje hidraulični sistem podizanja cele radne površine pomoću sopstvene pumpe i cilindara. Automatski sto za sečenje stakla: CNC 2400 MNB je opremljen lomačima stakla i to jednim poprečnim i dva uzdužna i pneumatskim sistemom za njihovo aktiviranje. Takođe poseduje i cilindre za odvajanje i prihvat table, ukoliko se staklo postavlja pomoću kranske staze. Opremljen je papučama za prihvat stakla koje su elektronski obezbeđene od nestanka struje.

Automatski sto za sečenje stakla: CNC 2400 MNB je prevashodno namenjen da stoji samostalno, ali se može montirati u liniji sa hranilicom i posebnim stolom za lomljenje.

Automatski sto za sečenje stakla: CNC 2400 MNB može da vrši sečenje pravilnih oblika stakla (kvadrat, pravougaonik) i nepravilnih oblika (krug, elipsa...) i skidanje niskoemisionog filma(low-e) na pravilnim i nepravilnim oblicima stakla. Softver za sečenje i optimizaciju velikog broja tabli, u cilju smanjenja otpada, je razvijen od strane Perfect Cut.
Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!