AUTOMATSKI STO ZA SEČENJE STAKLA: CNCSS 2550 TPB

SKU: CNCSS2550TPB

€ 1.00

Cena uključuje porez u iznosu od 20%.

Cena bez poreza € 0.83 .

Proizvod je na stanju i dostupan za kupovinu .

Deklaracija

Tehničke karakteristike
CNCSS 2550 TPB
Maksimalne dimenzije table (mm)
3210x2550
Maksimalna brzina sečenja (m/min)
150
Maksimalna brzina brušenja (m/min)
75
Brusni alat
Standardni disk Ø200/Ø76 x 20mm
Sečenje nepravilnih oblika (krug, elipsa ...)
ne
Brušenje nepravilnih oblika (krug, elipsa ...)
ne
Sistem transporta trakama
da
Sistem grajfera
da
Automatsko referisanje laserom
da
"Vazdušni jastuk"
da
Lomači
ne
Ukupna dužina (mm)
4800
Ukupna širina (mm)
3600
Snaga (kW)
5

Više Informacija

Automatski sto za sečenje stakla: CNCSS 2550 TPB namenjen je za sečenje ravnog stakla potpuno automatizovano, putem računara koji se nalazi na upravljačkoj konzoli. Pored sečenja sto je opremljen i glavom za skidanje niskoemisionog filma (low-e). Automatski sto za sečenje stakla: CNCSS 2550 TPB poseduje masivnu i čvrstu čeličnu konstrukciju što ga čini otpornim na vibracije. Konstrukcija je deljiva na dve celine, kako bi sto mogao da bude transportovan regularnim transportom. Zahvaljujući kvalitetnim komponentama linearnih tehnologija omogućena je visoka preciznost i dugotrajnost. Radna površina stola izrađena je od drvenih panela otpornih na vlagu i presvučena specijalnim sintetičkim materijalima sa poboljšanom otpornošću na habanje. Poseduje ventilator putem kojeg se formira "vazdušni jastuk" koji omogućava laku manipulaciju staklenom tablom ili isečenim komadima na radnoj površini. Most i glava stola su izrađeni od aluminijuma kako bi se smanjila masa i postigli maksimalni momenti ubrzanja. Pozicioniranje glave u nultu tačku je automatsko putem lasera.

Automatski sto za sečenje stakla: CNCSS 2550 TPB poseduje pneumatski sistem grajfera koji staklenu tablu nakon prevlačenja sa hranilice dovode paralelno sa osom stola. Postavljanje table je moguće samo uz pomoć hranilice, budući da radna površina stola nije pomična.

Automatski sto za sečenje stakla: CNCSS 2550 TPB predstavlja elemenat linije za sečenje ili u liniji za sečenje i odlamanje.

Automatski sto za sečenje stakla: CNCSS 2550 TPB može da vrši sečenje pravilnih oblika stakla (kvadrat, pravougaonik) i skidanje niskoemisionog filma(low-e) na pravilnim oblicima stakla. Softver za sečenje i optimizaciju velikog broja tabli, u cilju smanjenja otpada, je razvijen od strane Perfect Cut.

Video

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!