AUTOMATSKI STO ZA SEČENJE STAKLA CNCSS2550PNB

SKU: CNCSS2550PNB

€ 111.00

Cena uključuje porez u iznosu od 20%.

Cena bez poreza € 92.50 .

Proizvod je na stanju i dostupan za kupovinu .

Deklaracija

Tehničke karakteristike
CNCSS 2550 PNB
Maksimalne dimenzije table (mm)
3210x2550
Maksimalna brzina sečenja (m/min)
150
Maksimalna brzina brušenja (m/min)
100
Brusni alat
Brusni kamen Ø20mm ili četkica
Sečenje nepravilnih oblika (krug, elipsa ...)
da
Brušenje nepravilnih oblika (krug, elipsa ...)
da
Hidraulično podizanje radne površine
da
Automatsko referisanje laserom
da
Lomači
2+1
"Vazdušni jastuk"
da
Podrška za utovar kranskom stazom
da
Sekač PVC folije
opciono
Laserski skener nepravilnih oblika
opciono
Ukupna dužina (mm)
4470
Ukupna širina (mm)
3200
Snaga (kW)
5

Više Informacija

Automatski sto za sečenje stakla: CNCSS 2550 PNB namenjen je za sečenje ravnog stakla potpuno automatizovano, putem računara koji se nalazi na upravljačkoj konzoli. Pored sečenja sto je opremljen i glavom za skidanje niskoemisionog filma (low-e). 


Automatski sto za sečenje stakla: CNCSS 2550 PNB poseduje masivnu i čvrstu čeličnu konstrukciju što ga čini otpornim na vibracije. Zahvaljujući kvalitetnim komponentama linearnih tehnologija omogućena je visoka preciznost i dugotrajnost. Radna površina stola izrađena je od drvenih panela otpornih na vlagu i presvučena specijalnim sintetičkim materijalima sa poboljšanom otpornošću na habanje. Poseduje ventilator putem kojeg se formira "vazdušni jastuk" koji omogućava laku manipulaciju staklenom tablom ili isečenim komadima na radnoj površini. Most i glava stola su izrađeni od aluminijuma kako bi se smanjila masa i postizali maksimalni momenti ubrzanja. Pozicioniranje glave u nultu tačku je automatsko putem lasera.


Automatski sto za sečenje stakla: CNCSS 2550 PNB poseduje hidraulični sistem podizanja cele radne površine pomoću sopstvene pumpe i cilindara. Automatski sto za sečenje stakla: CNCSS 2550 PNB je opremljen lomačima stakla i to jednim poprečnim i dva uzdužna i pneumatskim sistemom za njihovo aktiviranje. Takođe poseduje i cilindre za odvajanje i prihvat table, ukoliko se staklo postavlja pomoću kranske staze. Opremljen je papučama za prihvat stakla koje su elektronski obezbeđene od nestanka struje.


Automatski sto za sečenje stakla: CNCSS 2550 PNB je prevashodno namenjen da stoji samostalno, ali se može montirati u liniji sa hranilicom i posebnim stolom za lomljenje.


Automatski sto za sečenje stakla: CNCSS 2550 PNB može da vrši sečenje pravilnih oblika stakla (kvadrat, pravougaonik) i nepravilnih oblika (krug, elipsa...) i skidanje niskoemisionog filma(low-e) na pravilnim i nepravilnim oblicima stakla. Softver za sečenje i optimizaciju velikog broja tabli, u cilju smanjenja otpada, je razvijen od strane Perfect Cut.

Video

Video

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!