VERTIKALNA MAŠINA ZA PRANJE STAKLA: VMPSF 3200

SKU: VMPSF3200

€ 221.00

Cena uključuje porez u iznosu od 20%.

Cena bez poreza € 184.17 .

Proizvod je na stanju i dostupan za kupovinu .

Više Informacija

Vertikalna mašina za pranje stakla VMPSF 3200 je namenjena za pranje ravnog stakla. U zavisnosti od modela, Vertikalna mašina za pranje stakla VMPSF 3200 / VMPSF 3200 PW poseduje sekciju za predpranje, koja ima za cilj čišćenje grubih nečistoća, kao na primer kod brušenog stakla.


Telo mašine se sastoji od spoljnog oklopa obloženog antizvučnom izolacijom i unutrašnjeg oklopa izrađenog od inoxa, a podeljenog na sekcije za predpranje (opciono), pranje i ispiranje. Mašina je snabdevena tri para vertikalnih četki pogodnih za pranje niskoemisionog (low-e) stakla.


Mašina poseduje 3 ili 4 (opciono) rezervoara za vodu sa grejačem i termostatom koji omogućavaju pranje stakla toplom vodom. Ispiranje stakla se vrši preko unapređenog sistema brizgalica koji je povezan sa uređajem za demi vodu.


Putem komandnog pulta sa touch-screen panelom vrši se odabir brzine kretanja stakla, kao i odabir željene debljine stakla. Mašina može prati staklo debljine od 4 do 24 mm, a podešavanje se vrši posredstvom CNC motora. Pogon stakla obezbeđen je od ulaznog transportera, kroz telo mašine, do njenog izlaznog transportera, a brzina kretanja je podesiva.


Vazdušna jedinica se sastoji od dva ventilatora i kućišta obloženog antizvučnom izolacijom.


Mašina opciono može biti opremljena i sistemom za detekciju debljine stakla.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!